Wat kan je allemaal doen met een illustratie op maat?

Julie & Michael

Zie hier een voorbeeld van Julie en Michael die hun portret op verschillende leuke manieren hebben gebruikt.

Hun review:

"Petra koppelt verschillende keren terug zodat we uiteindelijk een tekening hadden die perfect was voor ons en die we ons hele leven kunnen gebruiken. Petra laat je nadenken over elk klein detail en ziet niets over het hoofd. Wij genieten nog elke dag van ons mooie welkomsbordje en zijn heel erg tevreden! We zouden het zo opnieuw doen!"

 


Laura van Light & Supple Horses

Voor Laura van Light & Supple Horses moest ik even helemaal uit mijn comfortzone treden. Dankzij een fijne samenwerking heb ik heel wat bij geleerd over paarden. Dankjewel Laura voor het vertrouwen!

 

"Toen Petra diens bedrijf 'Petra Tekent' opstartte zag ik meteen een interessante kans. Ik vroeg of Petra de uitdaging zag zitten. Ik had namelijk prentjes nodig voor in mijn cursussen en presentaties en wilde me geen zorgen meer maken over het schenden van iemands copyright. Gelukkig wilde Petra me hierbij helpen. Niet gemakkelijk, tekenen over iets wat helemaal buiten je dagdagelijks werk ligt. Met een hoop voorbeelden en voldoende overleg ging het helemaal prima. Ik gebruik de prenten nu nog enorm veel, sommigen ervan zijn al mooi rond gegaan op sociale media. Van voordien angst te hebben om in de problemen te komen met copyright, sta ik nu aan de andere kant. Dikke merci Petra, dat je mij hiermee wilde helpen!"